STYLE

Δειπνοσοφιστήριον: Το νέο του εστιατόριο SENTA στην κοσμοπολίτικη στοά Σπύρου Μήλιου (photo)

Το «Δειπνοσοφιστήριον» υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στην κοσμοπολίτικη στοά Σπύρου Μήλιου στο κέντρο της Αθήνας, στα λαμπερά εγκαίνια του «SENTA» του νέου ιαπωνικού εστιατορίου.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Πολιτικής και των Τεχνών έδωσαν το παρόν, απολαμβάνοντας μια βραδιά που ανέδυε άρωμα Ιαπωνίας.

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Διομήδης Καψάλης, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου, Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Πάνος Καψάλης
Δημήτρης Χριστοφιλέας, Διομήδης Καψάλης, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου, Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Πάνος Καψάλης

Τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη μετάδοσης της COVID-19, οι φίλοι του «Δειπνοσοφιστήριον» είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν χώρο διαμορφωμένο με zen, λιτές & minimal αρχιτεκτονικές γραμμές που τους ταξίδεψε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Γεώργιος Κορμάς, Γιώργος Πατούλης - Βασίλης Ζούλιας, Οδύσσεια Κωνστάντουρα
Γεώργιος Κορμάς, Γιώργος Πατούλης – Βασίλης Ζούλιας, Οδύσσεια Κωνστάντουρα

Ο master της ιαπωνικής κουζίνας, Νίκος Πολιτάκος και η πολυτάλαντη ομάδα του προσέφεραν στους καλεσμένους υπέροχες ιαπωνικές γεύσεις παντρεύοντας φίνα υλικά με υψηλό αισθητικό κριτήριο και πρωτοποριακή τεχνογνωσία: signature rolls, hosomaki, nigiri, sake tataki, ebi tempura, gyu katsu sando αλλά και παραδοσιακό shiromi oshizushi ήταν μόνο κάποιες από αυτές.

Άντζελα Ευρυπίδη, Εύη Αδάμ, Γιώργος Ντάβλας, Νόνη Δούνια, Κορίνα Στεργιάδου, Κάλλι Τσιλίδου
Άντζελα Ευρυπίδη, Εύη Αδάμ, Γιώργος Ντάβλας, Νόνη Δούνια, Κορίνα Στεργιάδου, Κάλλι Τσιλίδου

Οι οινικές επιλογές του Άρη Σκλαβενίτη, τα cocktail με την υπογραφή των Baba au Rum και το παραδοσιακό ιαπωνικό sake ενέτειναν την ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς, που επένδυσε μουσικά η VIP Parties.

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Νόνη Δούνια, Στέλιος Πέτσας
Δημήτρης Χριστοφιλέας, Νόνη Δούνια, Στέλιος Πέτσας

To «SENTA» είναι ένα ακόμη βήμα που έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική παρουσία του «Δειπνοσοφιστήριον» στον χώρο του fine dinning, προσθέτοντας στο portfolio του ένα ακόμη εστιατόριο που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς, χαρίζοντας αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του εστιατορίου, φέρουν την εμπνευσμένη υπογραφή της Q Project.

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Μαρία Αναστασοπούλου, Πάνος Καψάλης
Δημήτρης Χριστοφιλέας, Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Μαρία Αναστασοπούλου, Πάνος Καψάλης

Λίγα λόγια για το Δειπνοσοφιστήριον:

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού το 1997. Χάρις στις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθιερώθηκε γρήγορα και μέσα σε λίγα χρόνια η επωνυμία του κατέστη συνώνυμο  της υψηλής γαστρονομίας, των λαμπερών δεξιώσεων, των κορυφαίων εκδηλώσεων και των χώρων Πολιτισμού.

Διανύουμε μια υπέροχη εποχή γεμάτη προκλήσεις, καινούριους στόχους αλλά και τη σιγουριά που μας προσφέρει η εμπειρία δύο και πλέον δεκαετιών, η διαχείριση  διακεκριμένων εστιατορίων και οι παλιές και νέες συνεργασίες με εμβληματικούς χώρους που απογειώνουν τη γευστική εμπειρία.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Δειπνοσοφιστήριον: Ανοίξει το νέο του εστιατόριο Senta (photo)

Σχετικά άρθρα